Velanset kunst galleri i København

Galleri Sct. Gertrud udstiller kendte kunstnere som f.eks. Albert Bertelsen. Desuden er det kendte kunst galleri i København kendt for at have et godt samarbejde med kendte nordiske kunstnere fra bl.a. Færøerne og Island samt danske kunstnere, der har søgt inspiration på Færøerne.

Galleriet ligger i hjertet af København. Galleriets navn stammer fra dets oprindelige beliggenhed i Sct. Gertruds Stræde, men nu har det velrenommerede københavnske galleri til huse i smukke lokaler i Møntergade.


Kunstgalleri Sct. Gertrud udstiller nordisk naturinspireret kunst

Når vi 8-10 gange årligt afholder kunstudstillinger, er det med kunstnere, der bl.a. bruger den nordiske natur som inspiration. Fælles for de nordisk inspirerede kunstværker, der udstilles på galleriet i København, er det bl.a., at de er inspireret af det skiftende lys, der hele tiden ændrer landskabets karakter. Du kan se galleriets aktuelle værker her og opleve kunstnernes brug af farver og lys i deres værker.

Vi udstiller kunstnere som Albert Bertelsen, Amariel Nordoy, Dorrit Worm og Helle Bang. Du finder altid spændende og vedkommende kunstnere udstillet på Galleri Sct. Gertrud. Se profiler af udstillede kunstnere her.

 

Du er altid velkommen til at besøge Galleri Sct. Gertrud i Møntergade 10, København. Du finder information om aktuelle udstillinger samt åbningstider her.

 


Læs mere

Galleri sct Gertrud har i 35 år været en af de velestimerede danske kunstgallerier. Med lokaler i M øntergade 10 udstiller vi nordisk og færøsk kunst. Vi samarbejder med forskellige kunstnere, herunder en af Danmarks fineste malere, Albert Bertelsen.

Vi har skiftende udstillinger med kunstnere som Helle Bang, Kirsten Rudiengaard, Lars Munch og færøske kunstnere som Øssur Mohr, Finleif Mortensen og Birgit Kirke. Desuden islandske Sossa samt den fine skulptør Dorrrit Worm med sine erotiske og finurlige atrbejder udført i stentøj.

Du kan læse mere om:

Albert Bertelsen | Albert Bertelsen malerier | Dansk nutidskunst | Kunst galleri i København | Erotisk skulptur | Salg af malerier | Malerier til salg | udsmykningsopgaver | f

Færøsk kunst

 

Se nordisk kunst på kunst galleri i København.